Kategorie

Výrobci

Slevy

Navštivte nás i zde:

Seznam produktů výrobce ATAS PROFESSIONAL LINE

Značka italské společnosti ATAS pro produkty určené pro profesionální použití. 

Atas Professional Line je značka přípravků určených pro profesionální použití. Jedná se o produkty v koncentrovaných verzích a průmyslovém balení.


ATAS


Evropská špička ve vývoji a výrobě profesionální autokosmetiky. Dlouhodobě ověřená kvalita a účinnost v kombinaci s vynikajícími cenami pomáhá již od roku 1964 profesionálům mnoha zemí světa.


Mimořádná kvalita produktů vlastního vývoje a výroby v kombinaci s vynikající cenovou politikou si rychle získala oblibu profesionálů. Výrobky Atas jsou vyhledávány a dodávány na trhy mnoha zemí Evropy i světa, kde se některé z nich dokonce staly symbolem účinnosti a kvality.


V současné době společnost Atas produkuje několik desítek různých přípravků určených pro použití v automobilovém, strojírenském i potravinářském průmyslu. Setkat se s ními můžete v mycích linkách automobilů, autobusů, nebo nákladních vozidel, v úklidových firmách, v mlékárnách, sýrárnách, masokombinátech, v zemědělských společnostech, v různých dílnách, v kovovýrobě, nebo i třeba na pultech obchodů a čerpacích stanic.


Společnost Atas disponuje několika výrobními závody a vlastní plně vybavenou laboratoř, kde vyvíjí a zdokonaluje vlastní receptury výrobků v souladu s nejnovějšími poznatky a moderními technologiemi.


Obrovskou výhodou společnosti je i schopnost rychle reagovat na požadavky svých odběratelů a přizpůsobit účinnost produktů požadavkům, nebo vyvinout přípravek na zakázku. Toto umožňují bohaté zkušenosti, které společnost za několik desítek let získala.


Uznání si firma získala i pro svojí flozofii vyvíjet a vyrábět produkty, které jsou šetrnější a ohleduplnější k životnímu prostředí. Běžně používané složky nahrazuje složkami, které jsou mnohem šetrnější a přívětivější k životnímu prostředí a to při zachování všech čistících i ochranných vlastností. Samozřejmostí je i produkce řady plně ekologických čistících přípravků.


Společnost vlastní certifikát EN ISO: 9001:2000 a všechny výrobky splňují nejpřísnější normy a požadavky EU na čistící a ochranné výrobky a jejich použití.


Zobrazit
na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 74 položek
Zobrazeno 13 – 24 z 74 položek

Nabídka

Srovnání 0